New Hackintosh running into ACPI errors/exeptions.

I am following this guide (I know it's not a guide, but I'm using a CLOVER directory that consists of the CLOVER directories at the root of the repo, and in the USB-EFI folder. I'm also using the BOOT directory USB-UEFI. Before I did this, I used the latest Clover pkg to set up my USB stick).

I am using the clover bootloader.

I am trying to run Big Sur.

I am running a Matebook X Pro 2020 edition.

CPU: 10th Gen Intel® Core™ i5-10210U Processor

GPU: NVIDIA® GeForce® MX250

Motherboard: mach-w29

More here.

I'm running into this message being repeated over and over again, with about 1 second inbetween.

Initialized Local Variables for method [ECRD]: Local0: ffffff937dac6f50 <Obj> Integer 0000000000000000 Initialized Arguments for method [ECRD]: (0 arguments defined for method invocation) Arg0: ffffff937da4f4b0 [RefOf] <Node> Name ELUX Uninitialized APCI Error: Method parse/execution failed [\_SB.PCI0.LPCB.HWEC.ECRD] (Node ffffff937dc6b900), AE_AML_NO_RETURN_VALUE (20160930/psparse-632) APCI Error: Method parse/execution failed [\_SB.PCI0.LPCB.HWEC._QA8] (Node ffffff937dc6bcf0), AE_AML_NO_RETURN_VALUE (20160930/psparse-632) ACPI Exception: AE_AML_NO_RETURN_VALUE, Missing or null operand (20160930/dsutils-775) ACPI Exception: AE_AML_NO_RETURN_VALUE, White creating Arg 0 (20160930/dsutils-902) [ECRD] @00031 #0700: Local1 = -Return Value- () 

I'm thinking about just using Linux, and not bothering with this hackintosh stuff (:

submitted by /u/Good_Dimension
[link] [comments]
Whatsapp