Archive for March 2019

Bug fix for GenericBrightness.kext

If you kept using GenericBrightness.kext for your laptop screen brightness (instead of using either an automatic patch of AppleBacklight by WhateverGreen or a kext injector), it might have failed during the last update to Mojave 10.14.4, causing a KP on boot. This was a bug in the kext. It has been corrected and the new version can be found here:
https://github.com/christophcharles/GenericBrightness

This kext is still useful if your laptop screen does not use Intel registers (as needed for patched AppleBacklight) but have OEM ACPI methods that actually works.

submitted by /u/christoph_charles
[link] [comments]

Hakintosh after 2020?

Hi guys, Just curious after I've heard apple with go with their own processors in 2020, where do you think that will leave those with a hakintosh?

submitted by /u/xr4myx
[link] [comments]

[DISCUSSION] Hackintosh is the way forward for a lot of people. How sustainable is our relationship with Apple?

I have macOS stably working on an Acer E5, a Surface Pro 2017, and my desktop. Two 10.14 devices and 1 10.13 desktop. I Hackintosh because of my love for the OS, but these 3 devices all deliver outstanding prices for the combined cost of less than the iMac.

I considered selling my SP2017 for a MBA with similar Geekbench scores - but why would I? Windows can act as my iPad side and I can do productive work in macOS. For the same cost as the iPad Pro.

This begs the question: for Apple fans and Superusers, Hackintosh is the best way forward. Maybe the only way. A for-sure great way if you have a stable system. The macOS patform is years ahead of Windows, but the Apple hardware years behind. So, is our relationship with Apple sustainable?

How secure are we in our relationship with Apple to use an OS we love on hardware we love?

Are things like native AMD GPU support a slide under the table to Hackintoshers?

Do they plan on keeping letting us exist to feed their ecosystem? How sure is that?

How much do we mean to Apple?

If Hackintoshing was easier - it'd be almost mainstream. So with Apple's in-house macOS homogenity being threatened by expensive, lacking hardware - where does that leave us? Is this a push for Apple to open their OS, or lock it down even more?

Where do you all think the future of Hackintoshing lies?

Happily typed from Mojave on my Surface Pro. :)

submitted by /u/_bxm7
[link] [comments]

Dual booting (Windows/Mojave)

Hey guys, i’m looking to build a pc soon and I want to do dual booting with Windows and Mojave for gaming and productivity and I was wondering if these specs are good enough and if I have to change something out.

1) AMD RYZEN 3 2200G 2) B450a mobo 3) Patriott 8GB ram 2400mhz 4) Gigabyte rx 570 arous 5) SSD and HHD

submitted by /u/Deezyv
[link] [comments]

Issue with "missing operating system" when booting from USB to install dual boot

Hey all, first time post, so if this has been answered previously, I apologize for the repost.

I just set up my USB with the full 6gb Mojave with unibeast, I copied over multibeast on the USB as well as clover. Figuring I had it all good to go, I partitioned off 500gb of one of my 2 SSDs to do the dual boot and rebooted my HP 870 omen to the usb. I am then greeted with the above message. In the BIOS, I believe I have the settings correct, and it may be more of an issue with the files on the USB.

Can anyone help? Thanks in advance!

submitted by /u/Paramagic3477
[link] [comments]

Not sure if this is related to hackintosh but does anyone know how to use BDS(BootDiskUtility),Rufus and some other program to make high Sierra bootable from a usb with little to no hassle? For context,I’m on windows 10 and don’t own/want a Mac or a Linux computer.

Can anyone provide a guide is simple and does not require another os? A guide that will allow high Sierra to boot and have mostly everything working off the bat? Or is some work required? Please explain like I’m 5 in steps.

submitted by /u/KermitTheFrog02
[link] [comments]

Microphone/Input Volume really low on Mojave?

So I just finished my first hackintosh - i5 7400 -12 GB Ram - Radeon RX 460 2gb

but whenever i record audio or talk to friends my audio is low? im using a NW-800 mic with USB and Line-In through motherboard. Help? ty

submitted by /u/beauthrowaway
[link] [comments]

My first Hackintosh, some help?

Hello! I want to do a Hackintosh to my PC, this is my first time so I think I'll need some help.

SPECS:
CPU: Intel Core i7 2600k
Motherboard: ASUS P8Z68-V PRO/GEN3
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8GB @ 1600MHz
GPU: XFX Radeon RX 480 GTR 4GB

Is it possibile to get almost everything working?
I want to install Mojave if possible and dual-boot it with my existing Windows 10, and I have a MacBook Pro (End 2011) if needed.

(I already have a spare disk for macOS, I'm gonna boot macOS or Windows from my bios, if I can't dual-boot it, no problem with that.)

I asked somewhere else and I got these infos:
XFX GPUs are Bad for Hackintosh, I guess, so rip me.
I'm a newbie so I would like to install Mojave but if installing High Sierra will be simpler I'll be happy to install it.

Thanks to everyone :)

submitted by /u/KingAndrea3110
[link] [comments]

Using Clover Configurator, my fake serial number and SmUUID are in the SMBIOS but when I click the Apple menu, and About My Mac, the serial number is not the correct one.

How can I fix this? Thanks.

submitted by /u/hamsterbilly
[link] [comments]

Onboard audio doesn't work while UAD Apollo audio interface connected via Thunderbolt?

Curious if anybody else has encountered this issue. The onboard ALC 1220 audio works fine until I boot the system with my UAD Apollo twin connected via Titan Ridge thunderbolt ports.

I implemented ALC 1220 audio using Lilu/AppleALC and layout-id=1 as appropriate for my board.

I have not applied an SSDT for Thunderbolt.

Again, ALC 1220 totally works as expected (although does show my logitech computer speakers as being headphones in sound preferences...) until I boot with the UAD audio interface connected via Thunderbolt.

Any thoughts?

My build:

Gigabyte Aorus Gaming 7

Intel i7-8700k

32GB DDR4

XFX Radeon RX 580

Titan Ridge add on Thunderbolt card (firmware + ports activated in Windows)

submitted by /u/sonofchocula
[link] [comments]

USB 3.0 works after wake only

Hi, I noticed that my USB 3.0 external HDD does not appear after doing a clean boot or reboot. It only gets detected after waking from sleep. I am using USBInjectAll.kext with raised port limit patch.

My setup is : Gigabyte H370N-WIFI with 8400, Vega 64, macOS 10.14.4

submitted by /u/wabalabadabdabb
[link] [comments]

Mojave on unsupported hackintosh

Hello! I am relatively new to hackintosh (working ones that is) and I finally got a hackintosh set up on Mavericks. The specs: core 2 quad, 8gb ram, gtx 550ti. I would like to run updated applications but I am held back since Mojave doesn’t support my supposed “Early 2008 Mac Pro”. Is there any patched version of Mojave for the core 2 series? Much appreciated, Andrew

submitted by /u/andrewmonti
[link] [comments]

Mojave registry not seeing USB 3 ports at all

Mojave registry not seeing USB 3 ports at all

I've been doing lots of homework in this subreddit, as well as on Tonymacx86 and Googling in general, regarding the USB port limit removal tools and creating a custom SSDT in order to have USB 3.0 ports behave correctly in Mojave 10.14.4, but one thing that keeps coming up is confounding me.

https://i.redd.it/k76k6lyfzjp21.jpg

Using IORegistryExplorer, one should supposedly be able to at least see the virtual USB 3.0/3.1 ports that correspond to the physical ports on a motherboard, labeled as SSxx, as opposed to HSxx for USB 2.0 virtual ports. But as you can see from my attached image, IORegistryExplorer isn't even doing that. Where I have gone wrong? I have tested all my ports with a 2.0 flash drive, as well as a 3.0 external hard drive. Only the flash drive (and other non-storage peripherals, like the mouse and wireless keyboard already displayed in IORE) work. What else do you need to know from me, miracle workers?

Motherboard: Gigabyte Z390 GAMING SLI

CPU: i7-9700K

Boot Drive: Samsung 860 EVO 1TB 2.5 Inch SATA III Internal SSD

submitted by /u/UpwardSpiral00
[link] [comments]

No efi/EFI/Clover so I cant get config.plist HELP!

So I am using vmware for my hackintosh and it runs great. I have that I message problem and to fix it u have to edit my config.plist file. 1 problem, I cant find it. My efi looks like this: efi/efi/apple/extensions/Firmware.scap. I have even tried using terminal but no luck! Can someone help me find it? I would be very grateful.

-thank you

submitted by /u/ItsYaBoyDanie
[link] [comments]

What is a good laptop to hackintosh?

I need to use macOS and want to know if there is a “best” laptop to hackintosh.

Thanks

submitted by /u/gamesfdean
[link] [comments]

iGPU Mojave Help?

Hi, I have just installed Mojave and it went seamelessly. Whenever I installed Clover bootloader it will get halfway loading and then restart. It will do this over and over too fast to capture an error message. Whenever I reinstalled bootloader with iGPU 630 ticked this time using multibeast it freezes at an 0x3 error.

Help?

iGpu 630 intel i5 7400 12gb ram oem motherboard

submitted by /u/beauthrowaway
[link] [comments]

lenovo Thinkpad T450 Stability?

I apologize in advance if this was a repeated question.

For those that have done a hackintosh on a Lenovo Thinkpad T450, how is the stability of the machine?

Are all of the key features working? (The general software Apple offers such as Airdrop and the laptop ports)

Can you easily connect your laptop up to any printer and set them up easily?

Is it stable enough for it to be a daily driver?

Is the battery life good with the hackintosh?

I am willing to get my hands dirty and mess around with the system to stabilize everything that I need.

I would like to mod a Lenovo Thinkpad T450s that will be arriving in a few days after I perform a screen upgrade.

Thanks for the help!

submitted by /u/steelteapot
[link] [comments]

I have High Sierra, It's safe upgrading to Mojave if you have nVidia Video?

Hi, I have been recently installed High Sierra 10.3.4 on my PC and works perfectly. But it's safe upgrading to Mojave from App Store? I've read that nVidia Drivers are not working well. Or we have to do something?

Or it's safe upgrading a OS from App Store? I have 10.3.4 and it's available the version 10.3.6.??

Thanks a lot.

submitted by /u/ajgbcool
[link] [comments]

SUCCESSFUL INSTALL on Sony Vaio PCG81112m , Post Install help needed

Hi All,

Happy to report that I've installed Sierra on a Sony Vaio PCG 81112m laptop!

Would like to post this incase it helps others, and also if others can help me.

  • Bluetooth seems to work OOB (haven't connected yet just searched and it finds devices)
  • Working Wifi (thanks to a £4 ebay wifi card)
  • Legacy Clover
  • I'm using a MacbookPro 6,2 SMBIOS, it seemed closes to my processor ( Intel i7 740qm.)

My Outstanding issues I have are

  • Graphics - Laptop has a NVIDIA GT452m chip. I can't boot with a screen without NV_Disable=1. I've tried to force web drivers (I've downloaded and installed these), and NVDIA single boots on Clover, the system restarts.
  • Audio - System Profiler says it's Intel High Definition Audio. It recognises the connections. I've tried nothing to get this working yet, will update this as I do.
  • Battery - Haven't looked into this, will update when I have.
  • About My Mac - I can't get this to load, I've not had much look finding this out yet, mixed responses over forum searches.

Any help would be greatly appreciated, I'll update this as I learn to fix these issues :)

submitted by /u/JiJiLaVolpe
[link] [comments]

Weird dual monitor bug

Hi,

My hackintosh is working all fine and dandy - with 1 monitor. However when i plug in a second monitor I have a weird issue. I can boot and while im on the actual MacOS user login screen everything works fine across two monitors. However as soon as I actually log in and go to desktop the displays freeze within a few seconds. It seems to tie in with when the Nvidia progam loads. I've tried a few different config setups but nothing seems to be working.

Any ideas on what it could be and how to solve it?

I'm running the following on High Sierra:

  • EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2

  • i7 8700

  • ASUS ROG Strix Z390-I Gaming LGA1151

  • Two identical displayport monitors (1440p at 165hz)

config.plist

https://pastebin.com/KUAvSLXG

submitted by /u/Jahoe
[link] [comments]

Is there a Thunderbolt PCIE Card for Gigabyte Z390 Arous Pro that works with High Sierra

I have been lookin around and I can't really find anything. I want to be able to have at the minimum thunderbolt 2 in my mackintosh system. Is there a specific PCIE card on the market that would work with High Sierra? I have a 9700K with a gtx 1080.

submitted by /u/ConcreteBong
[link] [comments]

Booting with a fresh SSD?

Hey all,

I've tried searching and either what I want to know is t addressed anywhere, or I don't know the terms, so sorry if this is answered somewhere.

I got a "broken" 2015 MacBook pro from a co-worker. I had zero Mac experience but thought I'd take a crack at fixing it. I was able to narrow it down to the HDD (boots up to question mark folder). It also seems to have a firmware password as I get the password prompt for it when I try to boot into recovery, boot options, or anything else.

I got an adapter to connect the SSD to my desktop and tried loading a recovery image on the SSD with transmac, and tried putting a Windows installation on it, both resulting in the question mark folder.

My question - is there any way to get it to boot up anything without the firmware password? I'd take Mac, windows, or Linux.

submitted by /u/slipstream0
[link] [comments]

R9 390 Mojave Setup?

Hey guys,

I had a GTX 980ti until apple dropped support in Mojave, my friend has given me an old R9 390 to use instead as AMD has better luck.

I have plugged it in and injected AMD, but acceleration doesn't seem to be on and its reporting as

AMD Radeon R9 290/390 14 MB in the system info, clearly the 14mb isnt correct

I am using lilu and whatevergreen in my kexts folder, my mobo is a X99 gigabyte so no integrated graphics

Are there any further steps required? As im a but stuck, cheers!

submitted by /u/infernox25
[link] [comments]

I need help for my first hackintosh (max 1500$), which gpu should I buy ?

Hi there, I am going to build my first PC/Hackintosh because I cant edit 4K footage on my late 2013 macbook pro. And I also need more power for my 3d rendering. Could you help me choose a good and easy build ? I mainly work with DavinciResolve / Blender / Logic / Premiere / Aftereffect. I'd like to have a dual boot system with Windows to get all of the 3d software that aren't compatible with Mac OS, I also want Windows OS to play little indie games on steam. But I wanted to keep MacOS for their interface, Logic, etc... You know all of these stuffs that make apple "Apple", if not you wouldnt be here :-)

Anyway, does it mean I'll have to buy two SSD to have Mac OS and Windows?

I think I'll buy an I7-8700K and for the gpu I dont know if I should take vega64, gtx1070, or RX570 ?

submitted by /u/jayramux
[link] [comments]

Lenovo Thinkpad R61

Hello, I have an older Thinkpad R61, and wanting to install osx on it, if possible. The laptop is mostly stock with a few upgrades on it. Original specs are here https://support.lenovo.com/us/en/solutions/pd013965

Currently im running with 4gb of PC2-6400 ram, 120gb SSD, and Core2Duo T8300 at 2.4ghz.

Am I able to run osx? At least snow leopard 10.6?

Any advice is appreciated!

submitted by /u/mattjay00
[link] [comments]

Nvidia Web Drivers installed but no acceleration

I am not getting any acceleration from my Nvidia GPU after installing the web drivers and following multiple guides. I have ApfsDriverLoader, AptioMemoryFix, VBoxHfs, and EmuVariableUefi installed through Clover and am running AppleALC.kext, FakeSMC.kext, IntelMausiEthernet.kext Lilu.kext, NullCPUPowerManagement.kext, RealtekRTL8111.kext, USBInjectAll.kext, and WhateverGreen.kext.

Specs:

Mobo - MSI Z97 PC Mate

CPU - Core i5 4430

GPU - GTX 750 ti

This hackintosh works perfectly fine except for acceleration from my GPU.

Here is my Config:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>ACPI</key> <dict> <key>DSDT</key> <dict> <key>Fixes</key> <dict> <key>AddMCHC</key> <true/> <key>FixHPET</key> <true/> <key>FixIPIC</key> <true/> <key>FixRTC</key> <true/> <key>FixShutdown</key> <true/> <key>FixTMR</key> <true/> </dict> <key>Patches</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>change EHC1 to EH01</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> RUhDMQ== </data> <key>Replace</key> <data> RUgwMQ== </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>change EHC2 to EH02</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> RUhDMg== </data> <key>Replace</key> <data> RUgwMg== </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Rename SAT0 to SATA</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> U0FUMA== </data> <key>Replace</key> <data> U0FUQQ== </data> </dict> </array> </dict> <key>FixHeaders</key> <true/> </dict> <key>Boot</key> <dict> <key>Arguments</key> <string>dart=0</string> </dict> <key>Devices</key> <dict> <key>Audio</key> <dict> <key>Inject</key> <integer>1</integer> </dict> </dict> <key>DropTables</key> <array> <dict> <key>Signature</key> <string>DMAR</string> </dict> <dict> <key>Signature</key> <string>MATS</string> </dict> </array> <key>GUI</key> <dict> <key>Theme</key> <string>embedded</string> </dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <false/> <key>NVidia</key> <false/> </dict> <key>NvidiaSingle</key> <false/> </dict> <key>KernelAndKextPatches</key> <dict> <key>AppleIntelCPUPM</key> <true/> <key>AppleRTC</key> <true/> <key>KernelPm</key> <true/> </dict> <key>KextsToPatch</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>External icons patch</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> RXh0ZXJuYWw= </data> <key>Name</key> <string>AppleAHCIPort</string> <key>Replace</key> <data> SW50ZXJuYWw= </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Change 15 port limit to 24 in XHCI kext 10.13</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> g32MEA== </data> <key>MatchOS</key> <string>10.13.x</string> <key>Name</key> <string>AppleUSBXHCIPCI</string> <key>Replace</key> <data> g32MGw== </data> </dict> </array> <key>PluginType</key> <true/> <key>RtVariables</key> <dict> <key>BooterConfig</key> <string>0x28</string> <key>CsrActiveConfig</key> <string>0x67</string> <key>MLB</key> <string>D254071024NF8YLAD</string> <key>ROM</key> <string>UseMacAddr0</string> </dict> <key>SMBIOS</key> <dict> <key>BiosReleaseDate</key> <string>09/17/2018</string> <key>BiosVendor</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BiosVersion</key> <string>IM142.88Z.0131.B00.1809171347</string> <key>Board-ID</key> <string>Mac-27ADBB7B4CEE8E61</string> <key>BoardManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BoardSerialNumber</key> <string>D254071024NF8YLAD</string> <key>BoardType</key> <integer>10</integer> <key>BoardVersion</key> <string>1.0</string> <key>ChassisAssetTag</key> <string>iMac-Aluminum</string> <key>ChassisManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>ChassisType</key> <string>0x0D</string> <key>EfiVersion</key> <string>133.0.0.0.0</string> <key>Family</key> <string>iMac</string> <key>FirmwareFeatures</key> <string>0xE00FE137</string> <key>FirmwareFeaturesMask</key> <string>0xFF1FFF3F</string> <key>LocationInChassis</key> <string>Part Component</string> <key>Manufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>Mobile</key> <false/> <key>PlatformFeature</key> <string>0x01</string> <key>ProductName</key> <string>iMac14,2</string> <key>SerialNumber</key> <string>D25M8FZ1F8JC</string> <key>SmUUID</key> <string>6947D68D-C927-4AF6-8FC3-264FB8BA97D8</string> <key>Version</key> <string>1.0</string> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectKexts</key> <string>Yes</string> <key>NvidiaWeb</key> <true/> </dict> </dict> </plist> 

submitted by /u/EvanJones18
[link] [comments]

Installing macOS with AMD CPU

Hi, I've been using macOS on unsupported hardware for years and am currently running a Z170 and 6700k. Obviously, there's been a ton of new CPU developments since then, and I'm looking to get in on these new high core count consumer CPUs. I'm not really looking to shell out for a 9900k, and have seen people have had decent success installing macOS on Ryzen processors. Once I get the install running (even if it takes a bit longer) will there be any noticeable differences between going with a 2700x instead of a 9900k? LIke basically is it possible to have a 99% smoothly running ryzen macOS install as it is with an intel cpu?

submitted by /u/im2slick4u
[link] [comments]

Mojave install gets stuck at 2 mins remaining

I'm doing a build for a friend that is based on another successful build I saw on the internet.
CPU : Intel - Core i9-9900K 3.6 GHz 8-Core Processor

Motherboard : Gigabyte - Z390 AORUS PRO ATX LGA1151 Motherboard

I've had no troubles up until installing the OS. The installation gets close to the end, then the system freezes, mouse not movable at all. I'm booting from a usb setup with clover.

submitted by /u/The_Mura
[link] [comments]

WiFi switches from AC to N randomly

I have a Broadcom BCM94360CD which will randomly switch from AC (5ghz) to N (2.4ghz) and slow me down, sometimes even cut out the internet totally. No idea why this happens or what triggers it. The only way to "fix" it is to turn off and on the wifi, and everything goes back to normal until it switches again.

Not sure when this started, but I've been noticing it more and more the last few weeks.

Anyone have any ideas? I've done research and found nothing.

High Sierra 10.13.6, Gigabyte GA-Z97N-WIFI, NVIDIA GeForce GTX 750 Ti, Clover

submitted by /u/AwkwardCornea
[link] [comments]

MacOS High Sierra - About This Mac Serial Number String

Just a quick question here but basically all i want to do is edit the serial number string that is displayed on the "About This Mac" screen. It must be stored somewhere, i've tried another tutorial but that only worked for old versions of Mac OS X.

P.S. I'm not looking to change the actual serial number, just the string that's displayed on the "ATM" screen. (If it's even do-able.)

submitted by /u/NeSTR-_-CCX
[link] [comments]

World Backup Day Sale on Storage From SanDisk, WD, Kingston, Others [Deal]



Storage from SanDisk, WD, Kingston, Toshia, and others are on sale today in celebration of World Backup Day. Everything from USB Flash Drives to Solid State Drives (SSDs) to Network Attached Storage (NAS) units are discounted.

Check out the deals below!






Share Article:
Facebook,   Twitter,   LinkedIn,   Google Plus,   Email,   Reddit,   Digg,   Delicious,   StumbleUpon

Follow iClarified:
Facebook,   Twitter,   LinkedIn,   Google Plus,   Newsletter,   App Store,   YouTube

Advertise Here





I need a detailed step by step guide on how to setup iMessage on a Hackintosh.

I can’t find a guide that makes sense and is easy to follow. If someone could point me in the right direction or write a guide, I would be grateful. Thanks.

submitted by /u/hamsterbilly
[link] [comments]

how to choose the right smbios?

Hello everyone, I'm currently using 14.2 (it comes by default) but I would like to know what would be the right one for my laptop !! can you. give a helping hand?

CPU: Intel core i5 7200U / 2.5 ghz Kaby Lake RAM: 8gb MotherBoard: HP832A (U3E1) Graphics: IntelHD 620 Storage: SATA ST2000M007 2tb Audio: Realtek alc 282

submitted by /u/iSn0wCrypt0
[link] [comments]

Intel I211 passthrough in a macOS Unraid VM

I recently setup a macOS Mojave VM in Unraid using SpaceInvaderOne's tutorial, and everything works surprisingly well, with the exception of internet performance. I get downloads of somewhere between 200 and 300Mbps, when I should be getting 800+. I know this is a limitation of vmxnet3, which is fine, but I also know that one of my NICs are supported with a third-party kext (IntelMausi). The NIC works fine in my primary hackintosh setup (which is installed directly to one of my SSDs).

I have the network card passing through to the VM, and the kext in Clover's kext folder. However, vmxnet3 continues to be the only devices listed in System Information, when I assume both vmxnet3 and the Intel I211 NIC should be visible. Is there something that I need to add to my XML configuration to get passthrough working? And is ethernet passthrough even possible in a macOS VM?

submitted by /u/ngc4526
[link] [comments]

10.14.4 - no sleep with WiFi turned on

Hi, I own vanilla hackintosh with Asus Z370G WiFi board and replaced intel wifi with Broadcom BCM94360CS2 on adapter.

Until 10.14.4 (since 10.13.0) sleep was working just fine with WiFi turned on. Since I have updated, I can’t put computer to sleep no more until I turn WiFi off.

Does anybody else has same issue? I don’t use any kext for this broadcom as it works oob.

I suspect something has changed in the drivers. BTW I have power nap and wake one network turned off

submitted by /u/MacHeadSK
[link] [comments]

PSA: Security update for Sierra 10.12.6 (16G1918) will break Nvidia web driver and acceleration.

As the title states, security update for Sierra 10.12.6 (16G1918) will break Nvidia web driver and acceleration. At the moment, there is not an updated driver that is compatible with this update. And, to be honest, I don't expect there to be one seeing as Apple is dropping support like flies for Nvidia GPUs. So, if you rely on Nvidia web drivers, I'd wait a bit for the next release if it even comes or get ready to run Time Machine.

submitted by /u/apwinters
[link] [comments]

TINU, the bootable macOS installer creation tool

TINU, the bootable macOS installer creation tool submitted by /u/Titokhan
[link] [comments]

How to activate trackpad gestures (Hackintosh)

hello to everyone! My hackintosh works perfectly ... but I am constantly learning, I wanted to know if there would be possibility to add the settings of the trackpad (real) to the mouse of a laptop with haackintosh! I found a kext, but every bit my hackintosh stays frozen! thanks to everyone and especially to this beautiful community!

submitted by /u/iSn0wCrypt0
[link] [comments]

If there are no Nvidia drivers for Mojave...

... does that mean that all the older iMacs with a Nvidia GPU from back in 2014 can't upgrade to the current macOS?

submitted by /u/patrik_media
[link] [comments]

AMD Sapphire Radeon 7850 Mojave acceleration

Hello everyone,

this is my first post and first attempt at hackintoshing a desktop (Dell Optiplex 790 motherboard with i7-2600); everything works perfectly except for my DGPU: AMD Sapphire Radeon 7850, 2048MB VRAM. I tried looking up configurations, but none of them seem to work for me. Right now, I am using the latest Lilu+Whatevergreen kexts and Inject ATI with Futomaki in Clover, but still I only get 8MB of VRAM instead of the full 2GB - resulting in artifacts that make Mojave almost unusable.

I am attaching my config.plist in the hope that one of you can help me out of this mess!
https://ufile.io/synyx

Thank you very much!!

submitted by /u/irmanp
[link] [comments]