macOS Big Sur OpenCore 0.6.2 – DSMOS has arrived – installer hangs.

Edit: The actual message that the installer hangs on is "Architecture couldn't be recognized!" not DSMOS has arrived. That what I get for posting late at night. :(

Hello,

I am attempting to install macOS Big Sur developer beta 6 on an MSI GS63VR 7RF Stealth Pro laptop.

The laptop has the following specs:

CPU: Intel® Core™ i7-7700HQ (Kaby Lake)

Chipset: Intel® HM175

GPU: GeForce® GTX 1060 (I have disabled the Nvidia card with the SSDT-dGPU-Off.aml SSDT file.)

iGPU: Intel HD 630

Audio: Nahimic Sound (Realtek codec 898)

SSD: Samsung 960 Pro M.2 NVMe PCIe SSD 512GB

LAN: Killer™ E2400 Game Networking

WLAN: Killer™ N1535 Combo (2*2 ac)

USB: USB 3.0*3 and USB 2.0*1

Below is the full spec sheet.

https://www.msi.com/Laptop/support/GS63VR-7RF-Stealth-Pro

I am using OpenCore 0.6.2 and followed the guide below to create a USB installer.

https://dortania.github.io/OpenCore-Install-Guide/extras/big-sur/#backstory

When I boot the installer, it eventually hangs on the "Architecture couldn't be recognized!" message. I have attached a photo of the message.

I am using the following boot-args in my config.plist file.

-v keepsyms=1

In my config.plist, I have set the SMBIOS to MacBookPro14,3. This is a Kaby Lake Mac Book Pro that has an Intel HD 630 card.

I am using the latest dev builds of the kext files below.

WhateverGreen.kext

AppleALC.kext

AtherosE2200Ethernet.kext

Lilu.kext

VirtualSMC.kext

Please see the link below for the EFI folder that I am using.

https://drive.google.com/file/d/1WQib-HErxciG_2_CB6rDFL_vLAxzlC7S/view?usp=sharing

Thank you in advance for any help that you can provide.

submitted by /u/KoolKat_JB1985
[link] [comments]
Whatsapp