Problem Installing MacOS Mojave 10.14.5 on GA-Z87X-UD7 TH(rev.2.0) w/ RX 580

Problem Installing MacOS Mojave 10.14.5 on GA-Z87X-UD7 TH(rev.2.0) w/ RX 580

Current Build ( just purchased the RX 580 )

CPUIntel Core i7-3770K 3.5GHz Quad-Core Processor

CPU CoolerCorsair H100i 77.0 CFM Liquid CPU CoolerMotherboardGigabyte GA-Z87X-UD7 TH

Memory4x 8gb

(Corsair CML16GX3M2A1600C10 Vengeance Low Profile

16GB (2x8GB) DDR3 1600 Mhz CL10 XMP Performance Desktop Memory Kit Black)

CaseFractal Design

Define R4 (Black Pearl)

Power SupplyCorsair HX750

HDDSATA 6Gb / s 256GB SSD

WifiTP-LINK TL-WDN4800 N900 Wireless PCI Express Adapter

Graphics CardMSI RADEON RX 580 ARMOR MK2 8G OC Graphic Card

The installation has failed a dozen times after creating a bootable USB via the instructions outlined at serval different places:
https://www.tonymacx86.com/threads/unibeast-install-macos-mojave-on-any-supported-intel-based-pc.259381/
https://hackintosher.com/forums/thread/mojave-flummoxed-with-ga-z97x-ud7.1338/
https://hackintosher.com/guides/guide-to-fresh-installing-macos-mojave-on-a-hackintosh-10-14/

I have used UniBest to create my builds in the past and they have mostly been successful. I tried the other methods as a last resort. I have not gotten past the Apple boot screen with any method attempting to install Mojave.

https://i.redd.it/089h2yvx3qq31.jpg

https://i.redd.it/ypi64l9z3qq31.jpg

I have followed all the guides I can in order to get a successful install. However, it has been hard to get a definitive guide to solve my issues.

Could somebody please help me with the correct UniBeast settings. Ie UEFI Boot Mode or Legacy Boot Mode?
Recommended BIOS Settings for my system.

It might also just be the required Clover boot screen setup / flags

I also have no clue which MultiBeast configurations are required for me to build.

Any help at all will be most appreciated.

I can post any more information regarding errors and crashes if required.

submitted by /u/matthewbayardPHOTO
[link] [comments]
Whatsapp