Correct settings going from Nvidia to AMD RX 560 on Mojave?

Hey guys. I have a hackintosh with the following specs: i7 4770k, Gigabyte z87x-ud4h mobo, 16 gb ram, ssd drives (one for Mac, one for Wind...

Hey guys. I have a hackintosh with the following specs: i7 4770k, Gigabyte z87x-ud4h mobo, 16 gb ram, ssd drives (one for Mac, one for Windows 10). My original GPU was a GTX 650 Ti which worked great for years, but I shit the bed and updated to Mojave and found out the hard way that Nvidia is unsupported.

So I’ve purchased a Gigabyte RX 560 (4gb if it matters). Without making any changes, it would go to bios to Clover bootloader, and then black screen / no signal after choosing Mac OS. I tried messing with inject ATI, vbios, edid and nothing worked. So then I read I have to disable CSM. In my bios, the CSM option is grayed out, but if I switch from “other OS” to “windows 8”, I can disable CSM. So I did that and rebooted. With this setting I get an error during Bios screen, and after a second the error goes away. Then I get to Clover bootloader and it’s huge, looks like 640x480 resolution, but it does allow me to boot into Mojave. So I think I have success sorta.

So my question is what settings should I be choosing in Clover configurator? Which Kexts should I be using? Should I be concerned about the Bios error? Will setting my OS to “windows 8” and disabling CSM mess with the Windows 10 side of things?

Thank you all for any pointers.

https://imgur.com/a/1yzOrtT

submitted by /u/licorice_whip
[link] [comments]

Followers

Name

@Tonymacx64 - Latest Comments,51,about,6,amd,11,app,1,apple,4007,apps,10,asus,1,ati,8,audio,15,beta3,1,bios,3,boot,32,chimera,5,cmos,1,compatible,1,cpu,11,dev,3,donate,2,download,156,dsdt,19,error,1,fix,86,forum,148,game,1,gpu,43,guide,101,guides,3,hack,1,hackintosh,14086,hardware,14,hd,4,iatkos,614,icloud,3,ide,1,ideneb,1,imac,1,imessage,2,india,4,insanely,46,install,6,ipad,1,iphone,1,kakewalk,2,kernel,7,kexts,34,l,1,l1,119,l2,103,l2m,1,l3,11,l4,3,l5,2,laptop,3,leopard,2,linux,1,lion,181,mac,114,macbookpro,1,MacBreaker - Latest Comments,281,ml,280,ml2,1,ml3,2,mlm,3,motherboard,10,multibeast,7,multimedia,1,myhack,1,network,9,news,4139,niresh,19,nvidia,9,osxdaily,112,patch,1,requirements,1,s3,21,sata,1,sl,57,smbios,1,snowleopard,83,software,5,themes,2,tools,64,torrent,3,trick,1,uefi,1,unibeast,2,update,17,usb,1,users,1,v7,5,video,30,virtualmachine,3,vmware,3,wallpaper,4,windows8,4,
ltr
item
iATKOS Inside: Correct settings going from Nvidia to AMD RX 560 on Mojave?
Correct settings going from Nvidia to AMD RX 560 on Mojave?
http://4.bp.blogspot.com/-pHUMWpQbhq4/WFAFtmrfj4I/AAAAAAAAK_I/DKYWOVUmf0YOWWxjtwyE6d9aLKUomwaGgCK4B/s1600/iatkos_new.png
http://4.bp.blogspot.com/-pHUMWpQbhq4/WFAFtmrfj4I/AAAAAAAAK_I/DKYWOVUmf0YOWWxjtwyE6d9aLKUomwaGgCK4B/s72-c/iatkos_new.png
iATKOS Inside
https://www.iatkos.in/2019/01/correct-settings-going-from-nvidia-to.html
https://www.iatkos.in/
https://www.iatkos.in/
https://www.iatkos.in/2019/01/correct-settings-going-from-nvidia-to.html
true
2499792346422287330
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copiar todo el código Seleccionar todo el código All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy