Can't boot macOS catalina/mojave installer - shuts down right after apple logo [OpenCore 0.6.5]

Can't boot macOS catalina/mojave installer - shuts down right after apple logo [OpenCore 0.6.5]

Dear Hackintosh Community,

a couple of days ago, I tried to install MacOS on my machine. I thorouhly followed the install guide on dortania and it all looked very promising as the installer booted right away. It got to the Apple Logo, but everytime, after the loading bar is almost finished, it spits out a couple of verbose lines and then shuts down.

I can't see anything resembling an error message in these lines, maybe someone here could point me in the right direction?

this is shown after the apple logo disappears. Can't tell if the loading bar finishes or is interrupted.

Here is everything I've tried:

  • unplugging all USB Devices before booting installer
  • using usb 3.0 Stick over 2.0
  • using MacOs 10.14 and 10.15 images
  • using iMac19,1 and iMacPro1,1 SMBios
  • using precompiled and generated (SSDTTime) SSDTs
  • disabling XMP in Bios (not mentioned in dortania's guide)
  • disabling Intel SGX in BIOS (not mentioned in dortania's guide)

Hardware:

  • CPU: Intel i9-9900K
  • MOBO: Gigabyte Z390 Gaming SLI
  • BIOS: F9
  • GPU: AMD Vega 56
  • RAM: 64GB (32GB Corsair Vengeance + 2x16GB G.Skill Aegis)
  • SSD: Corsair MP510 480GB (nvme)
  • Audio: ALC1220
  • Nic: Intel i219

Known Quirks of my System:

  • Can't disable Serial and COM-Ports in BIOS
  • Can't enable Execute Disable Bit in BIOS
submitted by /u/joshxtra
[link] [comments]
Whatsapp