Hey Getting Thunderbolt Bus / Local Node

Hey Getting Thunderbolt Bus / Local Node

Hardware:

  • CPU: i9 10850K
  • GPU: Saphire 5700XT NITRO+
  • RAM: 64GB GSKILL
  • Motherboard/Laptop model:Gigabyte Vision G (z490)
  • Wifi/BT Card: FENVI T919
  • What guide/tool followed: OpenCore 6.1
  • What part I got an issue with: THUNDERBOLT 3 ( Gigabyte GC-Titan Ridge) Bought from online with a Modified ROM for Mac

What I really need is Thunderbolt BUS so that I can Connect to my QNAP TVS472XT like my regular MacBook Pro 16,

Following CaseySJ guide in this forum: https://www.tonymacx86.com/threads/success-gigabyte-designare-z390-thunderbolt-3-i7-9700k-amd-rx-580.267551/page-1624#post-2086862

I have the following working:

My Caldigit TS3 is working.

My Thunderbolt card shows up under thunderbolt In System Report (see Below) which I think indicates that Thunderbolt Bus is active.

I have also added the 2 SSDT's in the guide and modified the first using Option 1 on this same guide:

https://www.tonymacx86.com/threads/success-gigabyte-designare-z390-thunderbolt-3-i7-9700k-amd-rx-580.267551/page-1624#post-2086862

Do you have any recommendations. I really need direct link to the NAS ASAP. As you can see the Hackintosh sees the device connected but does not actually initiate a connection to access the NAS.

  • What files/config I am using:
  • Extra Info: Ive tried replying to CaseyJ but have not had success resisting an account at Tonymacx86

https://preview.redd.it/si1e6m7hw2m51.png?width=1928&format=png&auto=webp&s=fc966c5c5a356ad0b1811bb8eedc83571943a6fd

📷

submitted by /u/elmaginator
[link] [comments]
Whatsapp