System hangs after restart with new Vega 64

My motherboard is an Aorus Z390 Ultra. I'm running a dual boot setup, with Mojave on one drive and Win 10 Pro on the other. I just sw...

My motherboard is an Aorus Z390 Ultra.

I'm running a dual boot setup, with Mojave on one drive and Win 10 Pro on the other.

I just swapped out my ASUS strix vega 64 for a reference vega 64 liquid cooled. When restarting from Mac OS or from windows with the amd graphics drivers installed, my system hangs on boot code 92, which is 'PCI Bus initialization is started.'

On windows, with no drivers installed, it restarts normally.

I updated my drivers and my bios but nothing helped. It only boots when the computer is turned off completely (power cut from psu) and turned on again.

I've contacted AMD support, and all they've done is made me install a variety of different gpu drivers. When a driver is installed that has never been installed on the system before, it boots fine. However, if the driver is installed, then I boot into macos, and then after turning off the machine and restarting from windows again, the issue starts again.

I feel the issue is being caused by something in macos, but I can't think of anything.

I have no clue what's going on here, as the cards should be the same, and this issue wasn't occurring with the previous vega 64.

I have four other PCI devices connected to the system, a gigabyte titan ridge thunderbolt card, an airport extreme wifi/bt combo card, and two m.2 drives.

I'd appreciate your help.

submitted by /u/enexene
[link] [comments]

Followers

Name

@Tonymacx64 - Latest Comments,51,about,6,amd,11,app,1,apple,4090,apps,10,asus,1,ati,8,audio,15,beta3,1,bios,3,boot,32,chimera,5,cmos,1,compatible,1,cpu,11,dev,3,donate,2,download,156,dsdt,19,error,1,fix,86,forum,148,game,1,gpu,43,guide,101,guides,3,hack,1,hackintosh,14824,hardware,14,hd,4,iatkos,614,icloud,3,ide,1,ideneb,1,imac,1,imessage,2,india,4,insanely,46,install,6,ipad,1,iphone,1,kakewalk,2,kernel,7,kexts,34,l,1,l1,119,l2,103,l2m,1,l3,11,l4,3,l5,2,laptop,3,leopard,2,linux,1,lion,181,mac,114,macbookpro,1,MacBreaker - Latest Comments,281,ml,280,ml2,1,ml3,2,mlm,3,motherboard,10,multibeast,7,multimedia,1,myhack,1,network,9,news,4222,niresh,19,nvidia,9,osxdaily,112,patch,1,requirements,1,s3,21,sata,1,sl,57,smbios,1,snowleopard,83,software,5,themes,2,tools,64,torrent,3,trick,1,uefi,1,unibeast,2,update,17,usb,1,users,1,v7,5,video,30,virtualmachine,3,vmware,3,wallpaper,4,windows8,4,
ltr
item
iATKOS Inside: System hangs after restart with new Vega 64
System hangs after restart with new Vega 64
http://4.bp.blogspot.com/-pHUMWpQbhq4/WFAFtmrfj4I/AAAAAAAAK_I/DKYWOVUmf0YOWWxjtwyE6d9aLKUomwaGgCK4B/s1600/iatkos_new.png
http://4.bp.blogspot.com/-pHUMWpQbhq4/WFAFtmrfj4I/AAAAAAAAK_I/DKYWOVUmf0YOWWxjtwyE6d9aLKUomwaGgCK4B/s72-c/iatkos_new.png
iATKOS Inside
https://www.iatkos.in/2019/06/system-hangs-after-restart-with-new.html
https://www.iatkos.in/
https://www.iatkos.in/
https://www.iatkos.in/2019/06/system-hangs-after-restart-with-new.html
true
2499792346422287330
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copiar todo el código Seleccionar todo el código All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy