Trouble entering installer, stuck at verbose screen, SMM Sensors Not Detected, AsRock Z370m-itx/ac Mojave

Hey all, As title states, I’m having trouble even reaching the Apple logo to begin installation. Motherboard: Z370m-itx Adata 16gb DDR4...

Hey all,

As title states, I’m having trouble even reaching the Apple logo to begin installation.

  • Motherboard: Z370m-itx
  • Adata 16gb DDR4
  • i7-8700 non K version
  • RX 570
  • Samsung EVO 860 2.5 drive

I’ll do my best to outline my steps.

  • Vanilla install method,
  • clover boot loader -> HFS, both Aptio, emuvariablefix, optional RC scripts
  • clover configuration: added Lilu, whatevergreen, fakeSMC (INCLUDNG ALL SENSORS!)
  • config.plist is one I found of the same mobo on tonymac (success build)

That’s pretty much it.

I’ve tweaked stuff but it’s either the SMMSensors or no nvram variable found that’s preventing me from seeing the Apple logo. I’ve also tried to do a Unibeast install.. that did reach the Apple logo but it would freeze at the end.

Bios settings have also been adjusted to the recommended for the mobo.

Any help would be appreciated!

submitted by /u/TravelLust
[link] [comments]

Followers

Name

@Tonymacx64 - Latest Comments,51,about,6,amd,11,app,1,apple,4235,apps,10,asus,1,ati,8,audio,15,beta3,1,bios,3,boot,32,chimera,5,cmos,1,compatible,1,cpu,11,dev,3,donate,2,download,156,dsdt,19,error,1,fix,86,forum,148,game,1,gpu,43,guide,101,guides,3,hack,1,hackintosh,16039,hardware,14,hd,4,iatkos,614,icloud,3,ide,1,ideneb,1,imac,1,imessage,2,india,4,insanely,46,install,6,ipad,1,iphone,1,kakewalk,2,kernel,7,kexts,34,l,1,l1,119,l2,103,l2m,1,l3,11,l4,3,l5,2,laptop,3,leopard,2,linux,1,lion,181,mac,114,macbookpro,1,MacBreaker - Latest Comments,281,ml,280,ml2,1,ml3,2,mlm,3,motherboard,10,multibeast,7,multimedia,1,myhack,1,network,9,news,4367,niresh,19,nvidia,9,osxdaily,112,patch,1,requirements,1,s3,21,sata,1,sl,57,smbios,1,snowleopard,83,software,5,themes,2,tools,64,torrent,3,trick,1,uefi,1,unibeast,2,update,17,usb,1,users,1,v7,5,video,30,virtualmachine,3,vmware,3,wallpaper,4,windows8,4,
ltr
item
iATKOS Inside: Trouble entering installer, stuck at verbose screen, SMM Sensors Not Detected, AsRock Z370m-itx/ac Mojave
Trouble entering installer, stuck at verbose screen, SMM Sensors Not Detected, AsRock Z370m-itx/ac Mojave
http://4.bp.blogspot.com/-pHUMWpQbhq4/WFAFtmrfj4I/AAAAAAAAK_I/DKYWOVUmf0YOWWxjtwyE6d9aLKUomwaGgCK4B/s1600/iatkos_new.png
http://4.bp.blogspot.com/-pHUMWpQbhq4/WFAFtmrfj4I/AAAAAAAAK_I/DKYWOVUmf0YOWWxjtwyE6d9aLKUomwaGgCK4B/s72-c/iatkos_new.png
iATKOS Inside
https://www.iatkos.in/2019/05/trouble-entering-installer-stuck-at.html
https://www.iatkos.in/
https://www.iatkos.in/
https://www.iatkos.in/2019/05/trouble-entering-installer-stuck-at.html
true
2499792346422287330
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copiar todo el código Seleccionar todo el código All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy