Unable to use second monitor on Mojave Vanilla install

Hey Guys,

I recently had to forgo my Nvidia 1080 and High Sierra build and upgrade to Mojave in order to stay up to date with XCode. Unfortunately, this also means I’ve had to switch to a Intel iGPU setup instead of the 1080 I was running due to the lack of available drivers on Mojave. After doing a completely new Mojave Vanilla install with an updated Clover, mostly everything works without a hitch EXCEPT my second monitor. Having done some research on my own, I’ve tried the following:

  • Using a SMBIOS of 14.2 iMac and 18.1 iMac
  • Using all the suggested values for Coffee Lake ig-platform-id (0x3E9B0007)
  • All combinations of Inject Intel and Disable Nvidia
  • Unplugging/Replugging my monitors after Clover boot

Here is my setup: PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant

Type Item Price
CPU Intel - Core i7-9700K 3.6 GHz 8-Core Processor $407.89 @ OutletPC
CPU Cooler CRYORIG - R1 Ultimate 76 CFM CPU Cooler $92.19 @ OutletPC
Motherboard ASRock - Z390 Phantom Gaming 9 ATX LGA1151 Motherboard $224.00 @ Amazon
Memory GeIL - EVO POTENZA 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-2400 Memory $75.98 @ Newegg
Storage SanDisk - Ultra II 960 GB 2.5" Solid State Drive $219.87 @ Amazon
Video Card Asus - GeForce GTX 1080 8 GB TURBO Video Card $790.99 @ Amazon
Case NZXT - H440 (Black/Red) ATX Mid Tower Case -
Power Supply SeaSonic - G 550 W 80+ Gold Certified Semi-Modular ATX Power Supply $69.00 @ Amazon
Prices include shipping, taxes, rebates, and discounts
Total $1879.92
Generated by PCPartPicker 2019-04-24 01:52 EDT-0400

And here is my config.plist courtesy of bydavy, who very helpfully uploaded his own config.plist on Github. I opted to use most of their config parameters due to the build similarities: https://github.com/bydavy/EFI-ASRock-Z390-Phantom-Gaming/blob/master/EFI/CLOVER/config.plist

I am using these kexts: AppleALC, FakeSMC, IntelMausiEthernet, Lilu, USBInjectAll, VoodooHDA, and WhateverGreen

and using these drivers: ApfsDriverLoader-64, AptioMemoryFix-64.efi, AudioDxe-64.efi, DataHubDxe-64.efi, EmuVariableUefi-64.efi, FSInject-64.efi, SMCHelper-64.efi, VBoxHfs-64.efi

If anyone has any ideas at all any help at all would be greatly appreciated!

submitted by /u/Truth_be-Told
[link] [comments]
Whatsapp