Can't boot into Sierra after install of RX 560 card (help with kexts?)

I have a Sierra hackintosh that's been running fine for years. I boot from a Clover USB stick and then from the Clover boot menu, selec...

I have a Sierra hackintosh that's been running fine for years. I boot from a Clover USB stick and then from the Clover boot menu, select the MacOS HD, and off to the races. All good. I had been using a Radeon 6000 series GPU.

Today I replaced the GPU with an MSI 560 RX (in anticipation of eventually installing Mojave).

Machine boots to Clover fine, but now Sierra won't boot. It shows the MacOS booting screen to about 3/4 of the progress bar - then some green dots appear on screen and it just freezes forever.

Since the GPU is the only thing I changed...what can I do? Do I need new kexts on the Clover USB stick? Change the plist? Or do I need to add kexts to the actual MacOS install? I am unclear whether MacOS needs the kexts on Clover or, once it starts booting, if it needs the kexts in the MacOS install HD itself?

Thanks for any advice!

submitted by /u/beagle72
[link] [comments]

Followers

Name

@Tonymacx64 - Latest Comments,51,about,6,amd,11,app,1,apple,3574,apps,10,asus,1,ati,8,audio,15,beta3,1,bios,3,boot,32,chimera,5,cmos,1,compatible,1,cpu,11,dev,3,donate,2,download,155,dsdt,19,error,1,fix,86,forum,148,game,1,gpu,43,guide,98,guides,3,hack,1,hackintosh,11980,hardware,14,hd,4,iatkos,614,icloud,3,ide,1,ideneb,1,imac,1,imessage,2,india,4,insanely,46,install,6,ipad,1,iphone,1,kakewalk,2,kernel,7,kexts,34,l,1,l1,119,l2,103,l2m,1,l3,11,l4,3,l5,2,laptop,3,leopard,2,linux,1,lion,181,mac,114,macbookpro,1,MacBreaker - Latest Comments,281,ml,280,ml2,1,ml3,2,mlm,3,motherboard,10,multibeast,7,multimedia,1,myhack,1,network,9,news,3706,niresh,19,nvidia,9,osxdaily,112,patch,1,requirements,1,s3,21,sata,1,sl,57,smbios,1,snowleopard,83,software,5,themes,2,tools,63,torrent,3,trick,1,uefi,1,unibeast,2,update,17,usb,1,users,1,v7,5,video,30,virtualmachine,3,vmware,3,wallpaper,4,windows8,4,
ltr
item
iATKOS Inside: Can't boot into Sierra after install of RX 560 card (help with kexts?)
Can't boot into Sierra after install of RX 560 card (help with kexts?)
http://4.bp.blogspot.com/-pHUMWpQbhq4/WFAFtmrfj4I/AAAAAAAAK_I/DKYWOVUmf0YOWWxjtwyE6d9aLKUomwaGgCK4B/s1600/iatkos_new.png
http://4.bp.blogspot.com/-pHUMWpQbhq4/WFAFtmrfj4I/AAAAAAAAK_I/DKYWOVUmf0YOWWxjtwyE6d9aLKUomwaGgCK4B/s72-c/iatkos_new.png
iATKOS Inside
https://www.iatkos.in/2019/03/cant-boot-into-sierra-after-install-of.html
https://www.iatkos.in/
https://www.iatkos.in/
https://www.iatkos.in/2019/03/cant-boot-into-sierra-after-install-of.html
true
2499792346422287330
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copiar todo el código Seleccionar todo el código All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy