Loosing 4k resolution and ethernet after running Multibeast

I managed to install High Sierra yesterday (MSI Z97i Gaming AC + i7 4790k + iGPU). After installing everything worked fine. I was also abl...

I managed to install High Sierra yesterday (MSI Z97i Gaming AC + i7 4790k + iGPU).

After installing everything worked fine. I was also able to run my screen at 4k resolution. But the system didn't boot without the USB installer drive and I realized that I didn't run MultiBeast after installing. So I ran MultiBeast, and since everything was working fine, I only selected "UEFI boot mode" to install.

After doing this, the system booted just fine, without USB installer drive, but now the Ethernet is not working anymore, and I can't select 4k resolution anymore (shift/click not working to select other hidden resolutions).

Can anybody tell me why? Is there a way to install "UEFI boot mode" after macOS installation without touching the kext folders? Because after installing macOS the kext folders where pretty clean with just a few kexts and after running MultiBeast the kext folders had like 50 entries or more, even if I selected only to install "UEFI boot mode" in MultiBeast.

Can I just run Clover 2.4 to install the UEFI without adding additional kexts and having to edit the config.plist after to make it run?

Thank you!

submitted by /u/kamakosoki
[link] [comments]

Followers

Name

@Tonymacx64 - Latest Comments,51,about,6,amd,11,app,1,apple,3428,apps,10,asus,1,ati,8,audio,15,beta3,1,bios,3,boot,32,chimera,5,cmos,1,compatible,1,cpu,11,dev,3,donate,2,download,155,dsdt,19,error,1,fix,86,forum,148,game,1,gpu,42,guide,96,guides,3,hack,1,hackintosh,11024,hardware,14,hd,4,iatkos,614,icloud,3,ide,1,ideneb,1,imac,1,imessage,2,india,4,insanely,46,install,6,ipad,1,iphone,1,kakewalk,2,kernel,7,kexts,34,l,1,l1,119,l2,103,l2m,1,l3,11,l4,3,l5,2,laptop,3,leopard,2,linux,1,lion,181,mac,114,macbookpro,1,MacBreaker - Latest Comments,281,ml,280,ml2,1,ml3,2,mlm,3,motherboard,10,multibeast,7,multimedia,1,myhack,1,network,9,news,3560,niresh,19,nvidia,9,osxdaily,112,patch,1,requirements,1,s3,21,sata,1,sl,57,smbios,1,snowleopard,83,software,5,themes,2,tools,63,torrent,3,trick,1,uefi,1,unibeast,2,update,17,usb,1,users,1,v7,5,video,30,virtualmachine,3,vmware,3,wallpaper,4,windows8,4,
ltr
item
iATKOS Inside: Loosing 4k resolution and ethernet after running Multibeast
Loosing 4k resolution and ethernet after running Multibeast
http://4.bp.blogspot.com/-pHUMWpQbhq4/WFAFtmrfj4I/AAAAAAAAK_I/DKYWOVUmf0YOWWxjtwyE6d9aLKUomwaGgCK4B/s1600/iatkos_new.png
http://4.bp.blogspot.com/-pHUMWpQbhq4/WFAFtmrfj4I/AAAAAAAAK_I/DKYWOVUmf0YOWWxjtwyE6d9aLKUomwaGgCK4B/s72-c/iatkos_new.png
iATKOS Inside
https://www.iatkos.in/2019/02/loosing-4k-resolution-and-ethernet.html
https://www.iatkos.in/
https://www.iatkos.in/
https://www.iatkos.in/2019/02/loosing-4k-resolution-and-ethernet.html
true
2499792346422287330
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copiar todo el código Seleccionar todo el código All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy