[MacOS High Sierra 10.13.6] Using Asus Prime Z390-A, no ethernet

The default ethernet drivers in the standard hackintosh guide do not seem to be working with my system. I have tried AppleIntelE1000e.kext ...

The default ethernet drivers in the standard hackintosh guide do not seem to be working with my system. I have tried AppleIntelE1000e.kext and IntelMausiEthernet.kext kexts and am not really sure where to go at this point. My solution is currently to use my USB-C to ethernet adapter (not ideal).

Here are my system specs:

OS: MacOS High Sierra 10.13.6

CPU: i7 9700k

RAM: 32GB Corsair Vengeance Pro Ram, 3200mhz

Motherboard: Asus Prime Z390-A

SSD: Samsung 970 EVO NVME M.2 SSD

GPU: Nvidia GTX 980TI

If anyone has a similar build with ethernet working, could you please post what you have?

submitted by /u/therealpaulgg
[link] [comments]

Followers

Name

@Tonymacx64 - Latest Comments,51,about,6,amd,11,app,1,apple,3806,apps,10,asus,1,ati,8,audio,15,beta3,1,bios,3,boot,32,chimera,5,cmos,1,compatible,1,cpu,11,dev,3,donate,2,download,155,dsdt,19,error,1,fix,86,forum,148,game,1,gpu,43,guide,98,guides,3,hack,1,hackintosh,13082,hardware,14,hd,4,iatkos,614,icloud,3,ide,1,ideneb,1,imac,1,imessage,2,india,4,insanely,46,install,6,ipad,1,iphone,1,kakewalk,2,kernel,7,kexts,34,l,1,l1,119,l2,103,l2m,1,l3,11,l4,3,l5,2,laptop,3,leopard,2,linux,1,lion,181,mac,114,macbookpro,1,MacBreaker - Latest Comments,281,ml,280,ml2,1,ml3,2,mlm,3,motherboard,10,multibeast,7,multimedia,1,myhack,1,network,9,news,3938,niresh,19,nvidia,9,osxdaily,112,patch,1,requirements,1,s3,21,sata,1,sl,57,smbios,1,snowleopard,83,software,5,themes,2,tools,63,torrent,3,trick,1,uefi,1,unibeast,2,update,17,usb,1,users,1,v7,5,video,30,virtualmachine,3,vmware,3,wallpaper,4,windows8,4,
ltr
item
iATKOS Inside: [MacOS High Sierra 10.13.6] Using Asus Prime Z390-A, no ethernet
[MacOS High Sierra 10.13.6] Using Asus Prime Z390-A, no ethernet
http://4.bp.blogspot.com/-pHUMWpQbhq4/WFAFtmrfj4I/AAAAAAAAK_I/DKYWOVUmf0YOWWxjtwyE6d9aLKUomwaGgCK4B/s1600/iatkos_new.png
http://4.bp.blogspot.com/-pHUMWpQbhq4/WFAFtmrfj4I/AAAAAAAAK_I/DKYWOVUmf0YOWWxjtwyE6d9aLKUomwaGgCK4B/s72-c/iatkos_new.png
iATKOS Inside
https://www.iatkos.in/2019/01/macos-high-sierra-10136-using-asus.html
https://www.iatkos.in/
https://www.iatkos.in/
https://www.iatkos.in/2019/01/macos-high-sierra-10136-using-asus.html
true
2499792346422287330
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copiar todo el código Seleccionar todo el código All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy